ЦПРПП пропонує

Зареєструватися на консультацію

Читати далі

Вебінар «Базові елементи та інтегровані компоненти в макроструктурі уроку в інклюзивному класі"

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Вознесенської міської ради» 25.03.2024 р. взяла участь в вебінарі «Базові елементи та інтегровані компоненти в макроструктурі уроку в інклюзивному класі (психолого-педагогічні аспекти)», який був організований «ВІП.Освіта».

[…]

Новини за тиждень 19-25.03.2024 року

[…]

Читання в школі: традиції та нові підходи

У час, коли діти оволодівають комп’ютером раніше, ніж починають говорити, батьки та вчителі усе більше звертають увагу на падіння інтересу до книги і читання. Зараз діти значно більше часу проводять в інтернеті, там їм легше отримувати задоволення і швидкі враження. А така ситуація негативно позначається на орієнтації підростаючого покоління у цінностях навколишнього світу.

Чи можна […]

Вчителі хімії, математики та інформатики знайомляться зі Стратегічним планом розвитку освіти

Центр професійного розвитку педагогічних працівників нашого міста продовжує челендж щодо ознайомлення педагогів з основними аспектами Стратегічного плану розвитку освіти до 2027р. Адже, як наголошують координатори проєкту, віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій України — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та перший заступник міністра освіти і науки України Євген Кудрявець , а також […]

Сторінка 1 з 24512348121620Остання